Zoek naar:

Heilan Equestrian Centre is een Chinees opleidingscentrum voor de diverse takken van de paardensport. Dit centrum is gevestigd in China in de provincie Jiangsu (nabij Shanghai).

Sinds 2015 zijn er enkele gedreven eventingruiters van het Chinese JiangSu team gevestigd op Lips Stables in Breda. Deze eventingruiters worden zowel dagelijks getraind en ondersteund door Tim en Martin, als ook begeleid tijdens (inter)nationale eventingwedstrijden. In 2019 behaalde de Chinese eventingruiters de juiste kwalificaties voor de Olympische Spelen in Tokyo 2020.

ChineseTeam2017 was het jaar dat Chinese Jiangsu Team voor het eerst een zilveren medaille won op de China Games. In China is dit een van de belangrijkste evenementen van het jaar. Tijdens dit evenement nemen verschillende Chinese provincies het tegen elkaar op. Ook individueel werd er een zilveren medaille binnen gehaald tijdens deze belangrijke wedstrijd. Dit allemaal onder de leiding van coach Martin Lips.

In 2019 heeft China voor het eerst in de geschiedenis een team-ticket voor de eventingsport op de Olympische Spelen in Tokyo 2020 weten te behalen.