Zoek naar:

 

Lips Stables is een sportstal met het oog op de internationale eventingsport. Martin en Tim Lips zijn in het Brabantse Made begonnen met de stal en deze is momenteel gevestigd in Breda (NL). Zowel de bevestigde internationale paarden worden hier getraind, maar ook het jonge aanwas wordt opgeleid voor de eventingsport.

Onder Lips Stables BV vallen de volgende activiteiten:

1. Sportmanagement

2. In- en verkoop paarden

 

De paardensport is Tim Lips met de paplepel ingegoten. Zowel vader Martin als moeder Annette waren succesvol in de eventingsport. Tim is begonnen in de (internationale) springsport, zowel bij de pony’s als bij de Young Riders kwam hij nationaal en internationaal aan de start bij het springen. In 2005 maakte hij de overstap naar de eventingsport.

Lips Stables richt zich op verschillende pijlers binnen de paarden en eventingsport. Deze pijlers zijn:

  • Bedrijven van topsport (eventing)
  • Begeleiden van sporters
  • Talentontwikkeling

Bedrijven van topsport

In samenwerking met onze sponsoren proberen wij elk jaar weer competitief te zijn tijdens de grote internationale kampioenschappen in de eventingsport.

Begeleiden van sporters

Door de kennis, ervaring & passie van Lips Stables kan een sporter begeleid worden en het gehele traject bewandelen van beginnend sporter tot topsporter.

Sinds 2014 zijn er enkele gedreven ruiters van het Chinese JiangSu team gevestigd op Lips Stables. Deze eventingruiters worden zowel dagelijks getraind en ondersteund door Tim en Martin als begeleid tijdens (inter)nationale eventingwedstrijden.
In 2019 behaalde de Chinese eventingruiters voor het eerst in de geschiedenis de juiste kwalificaties voor de Olympische Spelen in Tokyo 2021.

Bij Lips Stables is altijd een mogelijkheid om hier meer informatie over op te vragen. Neem contact op via administratie@lipsstables.com

Instagram Feed